Միջոցառումներ

Գործող կրթական համակարգի արդի խնդիրներն ու մարտահրավերները և անկախ դպրոցների փորձը

Գործող կրթական համակարգի արդի խնդիրներն ու մարտահրավերները և անկախ դպրոցների փորձը
  • Քննարկման օր և ժամ

    2021 թ. հուլիսի 16-ին՝
    Երևանի ժամանակով 18:00 (GMT+4)
    Մոսկվայի ժամանակով 17:00 (GMT+3)
    Լոնդոնի ժամանակով 15:00 (BST)
    Նյու Յորքի ժամանակով 10:00 (EDT)

Բանախոսներ

  • Սերոբ Խաչատրյան

    ԵՊՀ Փիլիսոփայության և հոգեբանության ֆակուլտետի դասախոս

  • Արամ Փախչանյան

    «Այբ» կրթական հիմնադրամի հոգաբարձուների խորհրդի նախագահ, «Մեկ ձայն» Անկախ դպրոցների հայկական ասոցիացիայի խորհրդի նախագահ, «Այբ» դպրոցի ուսուցիչ

Մոդերատոր

  • Հայկ Նազարյան

    Վարչության պետ, «Գազպրոմ Նեֆթ», ֆիզմաթ գիտությունների թեկնածու

Հուլիսի 16-ին` ժամը 18:00-ին (GMT+4), կայացավ առցանց պանելային քննարկում «Գործող կրթական համակարգի արդի խնդիրներն ու մարտահրավերները և անկախ դպրոցների փորձը» թեմայով։

Այս շարքի առաջին քննարկման թեման նախաձեռնության 10-րդ նպատակն է՝ Կրթության գերացանցություն։

Քննարկման լեզուն՝ հայերեն:

 

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

    Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար: