Երևանի կանաչապատման ժամանակակից խնդիրները

Հուլիսի 17
Երևանի ժամանակով՝ 17:00 (GMT+4)
Մոսկվայի ժամանակով՝ 16:00 (GMT+3)
Նյու Յորքի ժամանակով՝ 09:00 (EDT)
Երևանի կանաչապատման ժամանակակից խնդիրները

Բանախոսներ

  • Քրիստինա Վարդանյան

    Բ․գ․թ․, դոցենտ, Երևանի քաղաքապետարանի «Կանաչապատում և շրջակա միջավայրի պահպանություն» ՀՈԱԿ-ի տնօրենի տեղակալ, Երևանի պետական բժշկական համալսարանի հիգիենա և էկոլոգիա ամբիոնի ավագ դասախոս

  • Բժիշկ Արմեն Մինասյան

Հուլիսի 17-ին` Երևանի ժամանակով 17:00-ին (GMT+4) տեղի կունենա քննարկում բ․գ․թ․, դոցենտ, Երևանի քաղաքապետարանի «Կանաչապատում և շրջակա միջավայրի պահպանություն» ՀՈԱԿ-ի տնօրենի տեղակալ, Երևանի պետական բժշկական համալսարանի հիգիենա և էկոլոգիա ամբիոնի ավագ դասախոս Քրիստինա Վարդանյանի և բժիշկ Արմեն Մինասյանի մասնակցությամբ։

Վեբինարի ժամանակ կներկայացվեն հարցեր, որոնք վերաբերում են կանաչապատման խնդրի շուրջ գիտական գրականության ամփոփմանը առհասարակ և մասնավորապես Երևանի համար։ Կներկայացվի ուսումնասիրվող խնդրի ծայրահեղ կարևորությունը, հաշվի առնելով Երևանի շոգ կլիմայի պայմաններում կանաչապատման լուրջ սանիտարա- և հոգեհիգիենի նշանակությունը քաղաքային բնակցհության առողջության պահպանման տեսանկյունից։

Քննարկման լեզուն՝ հայերենն է:

Մասնակցությունն անվճար է նախնական գրանցման կամ մեր Ֆեյսբուքյան էջի հեռարձակման միջոցով:

Բանախոսներին ուղղված հարցերը կարող եք ուղարկել մեզ մինչև քննարկման սկիզբը discussion@futures-studio.org հասցեով։

Տեսանյութեր

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

close modal close menu