Խոսենք ապագայից․ Պյոտր Նեմոյ

2021 թ.-ի Ապրիլի 1-ին
Երևանի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+4)
Մոսկվայի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+3)
Լոնդոնի ժամանակով՝ 16:00 (GMT)
Նյու Յորքի ժամանակով՝ 11:00 (EST)
Խոսենք ապագայից․ Պյոտր Նեմոյ

Բանախոսներ

  • Պյոտր Նեմոյի

    ռեժիսոր, նոր մարդաբանության գծով հետազոտող

  • Մարկ Գրիգորյան

    լրագրող

Ապրիլի 1-ին, Երևանի ժամանակով 19:00-ին (GMT+4), «Խոսենք ապագայից» հատուկ շարքի շրջանակներում, տեղի կունենա հարցազրույց ռեժիսոր, նոր մարդաբանության գծով հետազոտող Պյոտր Նեմոյի հետ: Ինչպես միշտ, մենք կբարձրացնենք և կքննարկենք Հայաստանի, Արցախի և աշխարհի հայերի ապագայի պատկերին վերաբերող հարցեր: Շարքը վարում է լրագրող Մարկ Գրիգորյանը: 

 Քննարկման լեզուն. ռուսերեն՝ անգլերենի և հայերենի համաժամանակյա թարգմանությամբ: 

Քննարկման օրն ու ժամը. 2021 թ.-ի ապրիլի 1-ին, Երևանի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+4) Մոսկվայի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով՝ 16:00 (BST), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 11:00 (EDT):  

Միջոցառումը բաց է բոլորի համար: Դուք կարող եք միանալ վեբինարին Zoom հղումով կամ Ֆեյսբուքի Futures-Studio էջի օգնությամբ։ Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ համաժամանակյա թարգմանությունը հասանելի կլինի միայն Zoom-ով գրանցված մասնակիցներին:  

Խնդրում ենք ձեր հարցերն ուղարկել նախապես discussion@futures-studio.org էլ. հասցեով:  

Տեսանյութեր

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

close modal close menu