Սահմանափակման մեջ, սակայն անսահմանափակ Սփյուռքի շնորհիվ

Հունիսի 18 2020
Երևանի ժամանակով՝ 20:00 (GMT+4)
Մոսկվայի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+3)
Փարիզի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+2)
Նյու Յորքի ժամանակով՝ 12:00 (EDT)
Սահմանափակման մեջ, սակայն անսահմանափակ Սփյուռքի շնորհիվ

Բանախոսներ

  • Զարեհ Սինանյան

    Հայաստանի Հանրապետության Սփյուռքի գործերի գլխավոր հանձնակատար;

  • Նադյա Գործունյան

    Հայկական Բարեգործական Ընդհանուր Միության (ՀԲԸՄ) Ֆրանսիայի և ՀԲԸՄ Եվրոպայի նախագահ;

  • Ռուբեն Վարդանյան

    IDeA հիմնադրամի համահիմնադիր, FAST հիմնադրամի համահիմնադիր և խորհրդի անդամ;

  • Վարուժան Ներսեյան

    Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներում ՀՀ արտակարգ և լիազոր դեսպան։

Մոդերատոր

  • Սառա Անջարգոլյան

    Սփյուռքի գործերի գլխավոր հանձնակատարի գրասենյակի ղեկավար

Սիրով հրավիրում ենք ձեզ մասնակցելու «Սահմանափակման մեջ, սակայն անսահմանափակ Սփյուռքի շնորհիվ» թեմայով առցանց վեբինարին, որը տեղի կունենա հունիսի 18-ին, Երևանի ժամանակով ժամը 20:00-ին (GMT+4)։

Քննարկման լեզուն՝ անգլերեն, համաժամանակյա հայերեն թարգմանության հնարավորությամբ:

Քննարկման օր և ժամ՝ հունիսի 18-ին, 2020, Երևանի ժամանակով՝ 20:00 (GMT+4), Մոսկվայի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+3), Փարիզի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+2), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 12:00 (EDT):

Մասնակցությունն անվճար է նախնական գրանցման կամ մեր Ֆեյսբուքյան էջի հեռարձակման միջոցով: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ հայերեն համաժամանակյա թարգմանությունը հասանելի կլինի միայն Zoom-ով գրանցված մասնակիցներին:

Բանախոսներին ուղղված հարցերը կարող եք ուղարկել մեզ մինչև քննարկման սկիզբը FuturesStudio@rvvzfoundation.org հասցեով։

Տեսանյութեր

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

close modal close menu