Լինել, թե չլինել։ Չարչարանքներ` ըստ դասականի

Լինել, թե չլինել։ Չարչարանքներ` ըստ դասականի

Բանախոսներ

  • Ռուբեն Բաբայան

    ՀՀ արվեստի վաստակավոր գործիչ, պրոֆեսոր, Երևանի Հ.Թումանյանի անվ. պետական տիկնիկային թատրոն գեղարվեստական ղեկավար

  • Վահան Բադալյան

    ՀՀ արվեստի վաստակավոր գործիչ, Երևանի Փոքր թատրոնի գեղարվեստական ղեկավար, Դիլիջանի համայնքային կենտրոնի թատերական ստուդիայի հիմնադիր և գեղարվեստական ղեկավար

  • Նունե Հախվերդյան

    լրագրող, արվեստի քննադատ

Մոդերատոր

  • Էլեոնորա Մալխասյան

    ԱյԴիԱ Բարեգործական Հիմնադրամի մշակութային ծրագրերի ղեկավար

Համավարակը ստիպեց շատ բան վերաիմաստավորել, հասկանալ, վերաշարադրել և վերանայել: Մեր թատրոնի փորձագետները կքննարկեն հետևյալ հարցերը.

  • Ի՞նչպես ազդեց այս ժամանակահատվածը Հայաստանի թատրոնների վրա:
  • Ինչպիսի՞ն կլինի թատրոնը երկար «ընդմիջումից» հետո:
  • Ինչպիսի՞ն է նրա ապագա թատերական գործիչների կարծիքով:

Քննարկման լեզուն՝ հայերենն է:

Քննարկման օր եւ ժամ՝ հուլիսի 24-ին, Երևանի ժամանակով՝ 17:00 (GMT+4), Մոսկվայի ժամանակով՝ 16:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով՝ 14:00 (GMT+1), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 09:00 (EDT):

Մասնակցությունն անվճար է նախնական գրանցման կամ մեր Ֆեյսբուքյան էջի հեռարձակման միջոցով:

Բանախոսներին ուղղված հարցերը կարող եք ուղարկել մեզ մինչև քննարկման սկիզբը discussion@futures-studio.org հասցեով։

Տեսանյութեր

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

    Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

    Ցանկանում եմ դառնալ Նախաձեռնող և ստանալ նորություններ նախաձեռնության մասին։

    Տրամադրված տեղեկությունը կօգտագործվի միայն Համաժողովի մասնակիցների ընտրության համար։

    close modal close menu