Խոսենք ապագայից․ Արթուր Մարտիրոսյան

Խոսենք ապագայից․ Արթուր Մարտիրոսյան

Բանախոսներ

  • Արթուր Մարտիրոսյան

    «CMPartners and the Bridgeway Group»– ի ավագ խորհրդատու և ծրագրի ղեկավար

Մոդերատոր

  • Մարկ Գրիգորյան

    Լրագրող

Հուլիսի 22-ին, Երևանի ժամանակով 19:00-ին (GMT+4), «Խոսենք ապագայից» հատուկ շարքի շրջանակներում, տեղի կունենա հարցազրույց «CMPartners and the Bridgeway Group» – ի ավագ խորհրդատու և ծրագրի ղեկավար Արթուր Մարտիրոսյանի հետ: Ինչպես միշտ, մենք կբարձրացնենք և կքննարկենք Հայաստանի, Արցախի և աշխարհի հայերի ապագային վերաբերող հարցեր: Շարքը վարում է լրագրող Մարկ Գրիգորյանը 

Այս բոլոր հարցերը անմիջական կապ ունեն վերջերս մեկնարկած ԱՊԱԳԱ ՀԱՅԿԱԿԱՆԸ նախաձեռնության և նրա 15 նպատակների հետ։ 

Քննարկման լեզուն. հայերեն՝ ռուսերենի և անգլերենի համաժամանակյա թարգմանությամբ: 

Քննարկման օր ու ժամ՝ 2021 թ. հուլիսի 22-ին՝ Երևանի ժամանակով 19:00 (GMT+4)Մոսկվայի ժամանակով 18:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով 16:00 (BST), Նյու Յորքի ժամանակով 11:00 (EDT):   

Միջոցառումը բաց է բոլորի համար: Դուք կարող եք միանալ վեբինարին Zoom հղումով  կամ  Futures Studio-ի Ֆեյսբուքյան էջով։ Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ համաժամանակյա թարգմանությունը հասանելի կլինի միայն Zoom-ով գրանցված մասնակիցներին:  

Խնդրում ենք ձեր հարցերն ուղարկել նախապես discussion@futures-studio.org էլ. հասցեով:  

 

Տեսանյութեր

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

    Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

    Ցանկանում եմ դառնալ Նախաձեռնող և ստանալ նորություններ նախաձեռնության մասին։

    Տրամադրված տեղեկությունը կօգտագործվի միայն Համաժողովի մասնակիցների ընտրության համար։

    close modal close menu