Խոսենք ապագայից․ Լորենս Բրոերս

2020 թ. դեկտեմբերի 16-ին
Երևանի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+4)
Մոսկվայի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+3)
Լոնդոնի ժամանակով՝ 15:00 (GMT)
Նյու Յորքի ժամանակով՝ 10:00 (EST)
Խոսենք ապագայից․ Լորենս Բրոերս

Բանախոսներ

  • Լոուրենս Բրոերս

    Conciliation Resources ընկերության Կովկասի ծրագրի ղեկավար

Մոդերատոր

  • Մարկ Գրիգորյան

    լրագրող և գրող

Դեկտեմբերի 16-ին` Երեւանի ժամանակով 19:00-ին (GMT+4), տեղի կունենա Հայաստանի և հայերի ապագային նվիրված  «Խոսենք ապագայից» հատուկ շարքի առաջին հարցազրույցը: Ամեն շաբաթ մենք կբարձրացնենք և կքննարկենք Հայաստանի, Արցախի և աշխարհի հայերի ապագայի պատկերին վերաբերող հարցեր:

Շարքը վարելու է հայտնի լրագրող և գրող Մարկ Գրիգորյանը, ով երկար տարիներ աշխատել է Լոնդոնում BBC-ի համար: Մեր առաջին հյուրը՝ Conciliation Resources ընկերության Կովկասի ծրագրի ղեկավար Լոուրենս Բրոերսն է:

Քննարկման լեզուն. անգլերեն՝ հայերենի, ռուսերենի և ֆրանսերենի համաժամանակյա թարգմանությամբ:

Քննարկման օրն ու ժամը. 2020 թ. դեկտեմբերի 16-ին, Երևանի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+4) Մոսկվայի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով՝ 15:00 (GMT), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 10:00 (EST):

Միջոցառումը բաց է բոլորի համար: Դուք կարող եք միանալ վեբինարին Zoom հղումով (խնդրում ենք գրանցվել այստեղ) կամ Ֆեյսբուքի Futures-Studio էջի օգնությամբ։ Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ համաժամանակյա թարգմանությունը հասանելի կլինի միայն Zoom-ով գրանցված մասնակիցներին:

Խնդրում ենք ձեր հարցերն ուղարկել նախապես discussion@futures-studio.org էլ. հասցեով:

Տեսանյութեր

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

close modal close menu