Միջոցառումներ

Երկրորդ հանդիպում Ավստրալիայի հայ համայնքի հետ Հայաստանի տնտեսական զարգացման մասին (Նպատակ 8)

Երկրորդ հանդիպում Ավստրալիայի հայ համայնքի հետ Հայաստանի տնտեսական զարգացման մասին (Նպատակ 8)
  • Քննարկման օր և ժամ

    2021 թ. հուլիսի 15-ին՝
    Երևանի ժամանակով 15:00 (GMT+4)
    Մոսկվայի ժամանակով 14:00 (GMT+3)
    Սիդնեյի ժամանակով 21:00 (GMT+10)
    Լոնդոնի ժամանակով 12:00 (BST)

Բանախոսներ

  • Միքայել Կարապետ

    Գործարար

  • Բակուր Մելքոնյան

    «Արտ Լանչ» սննդի մատակարարման ցանցի և «Պոպոք» հյուրատների հիմնադիր, «Մանթաշով» գործարարների միության համահիմնադիր

  • Գարի Սիմոնյան

    Ռեստորանատեր (Platinum Restaurant Group), շինարար (Platinum Property Advisors) և ֆինանսիստ (Lightning Fast Finance)

Մոդերատոր

  • Մովսես Մակարյան

    Ավստրալիայում Հայաստանի Հանրապետության առևտրաարդյունաբերական պալատի ներկայացուցիչ

Հուլիսի 15-ին՝ Երևանի ժամանակով ժամը 15:00-ին (GMT+4), տեղի ունեցավ երկրորդ առցանց պանելային քննարկումը Ավստրալիայի հայ համայնքի հետ, որի ընթացքում բանախոսները քննարկեցին Հայաստանի տնտեսական զարգացման առնչվող հարցեր։

Քննարկման լեզուն՝ անգլերեն:

 

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

    Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար: