ԽՈՍՈՒՄ Է ԱՐՑԱԽԸ. որտե՞ղ, ո՞վ եւ ինչո՞ւ:

Համաշխարհային տնտեսական ճգնաժամի և COVID համաճարակի ֆոնին հին պատերազմը նոր թափով բռնկվեց քաղաքակրթությունների ծայրամասում: Ի՞նչն է առաջացրել այս հրդեհը, ո՞րն է դրա վտանգը: Ի՞նչն է պակասում, որպեսզի մենք լուրջ խոսենք Արցախի և գլոբալ աշխարհում տեղական շատ այլ հակամարտությունների մասին: Ինչո՞ւ պետք է այս խնդիրը մտահոգի ամբողջ աշխարհին: Հոկտեմբերի 22-ին, Երեւանի ժամանակով 19: 00-ին (GMT + 4) միացեք մեզ` լսելու Աբու Դաբիում Նյու Յորքի համալսարանի պրոֆեսոր Գեորգի Դերլուգյանին: Պրոֆեսոր Դերլուգյանի հետ միասին մենք կփորձենք հասկանալ այս խնդիրները:

Քննարկման լեզուն. ռուսերեն՝ հայերեն, անգլերեն և ֆրանսերենի համաժամանակյա թարգմանությամբ:

Քննարկման օրն ու ժամը. 2020 թ. հոկտեմբերի 22-ին, Երևանի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+4) Մոսկվայի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով՝ 16:00 (GMT+1), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 11:00 (EDT):

Միջոցառումը բաց է բոլորի համար: Դուք կարող եք միանալ վեբինարին Zoom հղումով կամ հետևել Ֆեյսբուքի ուղիղ հեռարձակմամբ: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ համաժամանակյա թարգմանությունը հասանելի կլինի միայն Zoom-ով գրանցված մասնակիցներին:

Խնդրում ենք ձեր հարցերն ուղարկել նախապես discussion@futures-studio.org էլ. հասցեով կամ առցանց՝ վեբինարի ընթացքում:

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

    Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

    Ցանկանում եմ դառնալ Նախաձեռնող և ստանալ նորություններ նախաձեռնության մասին։

    Տրամադրված տեղեկությունը կօգտագործվի միայն Համաժողովի մասնակիցների ընտրության համար։

    Ցանկանում եմ դառնալ Նախաձեռնող առանց Համաժողովին մասնակցելու։

    close modal close menu