Միջոցառումներ

Արժևորել անցյալը, խորհել ներկայի մասին և հայացքն ուղղել ապագային (Նպատակ 1)

Արժևորել անցյալը, խորհել ներկայի մասին և հայացքն ուղղել ապագային (Նպատակ 1)
  • Քննարկման օր և ժամ

    2021 թ. հուլիսի 29-ին՝
    Երևանի ժամանակով 17:00 (GMT+4)
    Մոսկվայի ժամանակով 16:00 (GMT+3)
    Լոնդոնի ժամանակով 14:00 (BST)
    Նյու Յորքի ժամանակով 09:00 (EDT)

Բանախոսներ

  • Վահագն Խաչատրյան

    Տնտեսագետ

  • Դավիթ Հակոբյան

    Արցախի պետական նախարարի խորհրդական

  • Աշոտ Ոսկանյան

    Փիլիսոփայության դոկտոր, Արտակարգ և լիազոր ՀՀ դեսպան, հումանիտար հետազոտությունների հայկական կենտրոնի նախագահ

Մոդերատոր

  • Արամ Աբրահամյան

    «Առավոտ» թերթի խմբագիր

Հուլիսի 29-ին` ժամը 17:00-ին (GMT+4), կայացավ «Արժևորել անցյալը, խորհել ներկայի մասին և հայացքն ուղղել ապագային» թեմայով առցանց պանելային քննարկում։

Այս շարքի երկրորդ քննարկման ընթացքում բանախոսներն անդրադարձան առկա իրավիճակին և քննարկեցին Հայաստանում համակարգը բարեփոխելու և արդիականացնելու հնարավոր ուղիները:

Քննարկման լեզուն՝ հայերեն:

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

    Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար: