XXI դարի կրթությունը. զրույց Ուենդի Կոպի հե

2021 թ.-ի մայիսի 19-ին
Երևանի ժամանակով՝ 16:00 (GMT+4)
Մոսկվայի ժամանակով՝ 15:00 (GMT+3)
Լոնդոնի ժամանակով՝ 13:00 (BST)
Նյու Յորքի ժամանակով՝ 08:00 (EDT)
XXI դարի կրթությունը. զրույց Ուենդի Կոպի հե

Բանախոսներ

  • Ուենդի Կոպ

    «Teach For All»-ի համահիմնադիր և տնօրեն, «Դասավանդիր Ամերիկա»-յի հիմնադիր

Մոդերատոր

  • Էդիկ Նազարյան

    UWC Դիլիջան միջազգային դպրոցի 2022 թ․-ի ուսանող

Միացեք մեզ մայիսի 19-ին, Երևանի ժամանակով (GMT+4) 16:00-ին «Teach For All»-ի համահիմնադիր և տնօրեն, «Դասավանդիր Ամերիկա»-յի հիմնադիր Ուենդի Կոպի հետ զրույցին, ում կազմակերպության նպատակն է կատալիզացնել ազդեցիկ առաջնորդների համազգային շարժումը` ընդլայնելով կրթության հնարավորությունը բոլոր երեխաների համար: Քննարկումը կհամակարգի UWC Դիլիջան միջազգային դպրոցի 2022 թ․-ի ուսանող Էդիկ Նազարյանը։

Քննարկման լեզուն անգլերեն՝ համաժամանակյա հայերեն թարգմանության հնարավորությամբ:

Քննարկման օր եւ ժամ՝ մայիսի 19-ին, Երևանի ժամանակով՝ 16:00 (GMT+4), Մոսկվայի ժամանակով՝ 15:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով՝ 13:00 (BST), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 08:00 (EST):

Մասնակցությունն անվճար է նախնական գրանցման կամ Ֆեյսբուքի Futures-Studio էջի հեռարձակման միջոցով: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ համաժամանակյա թարգմանությունը հասանելի կլինի միայն Zoom-ով գրանցված մասնակիցներին:

Բանախոսներին ուղղված հարցերը կարող եք ուղարկել մեզ մինչ քննարկման սկիզբը discussion@futures-studio.org հասցեով։

Տեսանյութեր

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

close modal close menu