Թարմ օդի շունչ

«Արմմոնո» միջազգային թատերական փառատոնը և Կ․Ստանիսլավսկու անվան ռուսական դրամատիկական թատրոնը կարանտինի դժվարին օրերին` բառացիորեն և փոխաբերական իմաստով, մաքուր օդ շնչեցին: Թատրոնը կարոտած հանդիսատեսի համար ներկայացումներ բեմադրվեցին բաց տարածություններում, մաքուր օդին, թույլատրելի հեռավորության վրա: Իսկ թատրոնի խորհրդանիշ համարվող դիմակները այս անգամ հայտնվեցին հանդիսատեսի վրա:

Քննարկման լեզուն. ռուսերեն:

Քննարկման օրն ու ժամը. 2020 թ. սեպտեմբերի 24-ին, Երևանի ժամանակով՝ 17:00 (GMT+4) Մոսկվայի ժամանակով՝ 16:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով՝ 14:00 (GMT+1), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 9:00 (EDT):

Միջոցառումը բաց է բոլորի համար: Դուք կարող եք միանալ վեբինարին Zoom հղումով (խնդրում ենք գրանցվել այստեղ) կամ հետևել Ֆեյսբուքի ուղիղ հեռարձակմամբ:

Խնդրում ենք ձեր հարցերն ուղարկել նախապես discussion@futures-studio.org էլ. հասցեով կամ առցանց՝ վեբինարի ընթացքում:

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

close modal close menu