ԽՈՍՈՒՄ Է ԱՐՑԱԽԸ

Մենք անհանգստությամբ և հույսով ենք հետևում Արցախում տեղի ունեցող զարգացումներին և բացառիկ հնարավորություն ունենք ստանալու ամենավերջին տեղեկատվությունը պատերազմի մասին` հանրապետության ռազմական և ազգային անվտանգության հարցերով փորձագետից, որն այժմ Ստեփանակերտում է: Միացեք մեզ հոկտեմբերի 10-ին Երևանի ժամանակով 19:00-ին (GMT+4)՝  լսելու քաղաքական գիտությունների դոկտոր Հրաչյա Արզումանյանի հարցազրույցը։ Հանդիպումը կվարի «Ճամփաբաժանին» ձեռագրի համահեղինակ Նունե Ալեքյանը։

Քննարկման լեզուն. ռուսերեն՝ հայերեն, անգլերեն և ֆրանսերեն համաժամանակյա թարգմանությամբ:

Քննարկման օրն ու ժամը. 2020 թ. հոկտեմբերի 10-ին, Երևանի ժամանակով՝ 19:00 (GMT+4) Մոսկվայի ժամանակով՝ 18:00 (GMT+3), Լոնդոնի ժամանակով՝ 16:00 (GMT+1), Նյու Յորքի ժամանակով՝ 11:00 (EDT):

Միջոցառումը բաց է բոլորի համար: Դուք կարող եք միանալ վեբինարին Zoom հղումով կամ հետևել Ֆեյսբուքի ուղիղ հեռարձակմամբ: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ համաժամանակյա թարգմանությունը հասանելի կլինի միայն Zoom-ով գրանցված մասնակիցներին:

Խնդրում ենք ձեր հարցերն ուղարկել նախապես discussion@futures-studio.org էլ. հասցեով կամ առցանց՝ վեբինարի ընթացքում:

faq scroll to top

Առաջարկել ընկերների (մինչև 5 անձ)

+

    Ծանոթացել եմ գաղտնիության քաղաքականությանը և տալիս եմ իմ համաձայնությունն անձնական տվյալներիս մշակման համար:

    Ցանկանում եմ դառնալ Նախաձեռնող և ստանալ նորություններ նախաձեռնության մասին։

    Տրամադրված տեղեկությունը կօգտագործվի միայն Համաժողովի մասնակիցների ընտրության համար։

    Ցանկանում եմ դառնալ Նախաձեռնող առանց Համաժողովին մասնակցելու։

    close modal close menu